ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείνει» τον Κάργα

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείνει» τον Κάργα

bet365

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει φέρει τον Γιάννη Κάργα στον πόλη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ρόμα - Πόρτο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαχνε για κεντρικό αμυντικό για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και όπως φαίνεται τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Κάργα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Ο Κάργας αγωνιζόταν στην Δυναμό Μπρεστ της Λευκορωσίας από την οποία έμεινε ελεύθερος στις αρχές Δεκεμβρίου. Το 2018 αγωνίστηκε σε 18 ματς πρωταθλήματος, 4 του κυπέλλου, τον τελικό του Super Cup Λευκορωσίας και σε 3 προκριματικά ματς του Europa League.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Πλατανιά και του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα