ΠΑΟΚ: Θέλει να κλείσει από τώρα τον Ολιβέιρα! (pics)

ΠΑΟΚ: Θέλει να κλείσει από τώρα τον Ολιβέιρα! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Θέλει να κλείσει από τώρα τον Ολιβέιρα! (pics)

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει παίξει μόλις 127 λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, χρόνος υπεραρκετός για να ωθήσει τους ανθρώπους της διοίκησης να τον κλείσουν από τώρα!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Γ. - Παρί Σ.Ζ. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκαν περισσότερο από μια δύο εμφανίσεις προκειμένου να πεισθούν για την τεράστια αγωνιστική αξία του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με την Πόρτο για την αγορά των δικαιωμάτων, ακόμη και με το σενάριο της συνιδιοκτησίας, του 26χρονου μέσου.

Ο ίδιος έδειξε να απολαμβάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα, «καλώς ήρθατε στην πιο τρελή ατμόσφαιρα σ’ ολόκληρο τον κόσμο» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, και να μένει έκπληκτος από την αποδοχή του ΠΑΟΚτσήδικου κοινού, κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα την στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Εβγέν Σάχοφ.

Μ’ ένα «ευχαριστώ» απάντησε στο ζεστό χειροκρότημα της «ασπρόμαυρης» λαοθάλασσας ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που ίσως από τώρα να προετοιμάζεται για μόνιμη εγκατάσταση στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

Το buy out στο συμφωνητικού του δανεισμού του από την Πόρτο ανέρχεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ρήτρες είναι διαπραγματεύσιμες και στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν ότι μπορούν να κρατήσουν τον Ολιβέιρα μ’ ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ αγοράζοντας το 50% των δικαιωμάτων του.

Το οικονομικό δε θα είναι πρόβλημα, όπως υποστήριξε πρόσφατα και ο Γιώργος Σαββίδης, με τον ΠΑΟΚ να μπορεί να καλύψει και το ετήσιο συμβόλαιο του, που ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μπορεί να βιώνει το δεύτερο μόλις δεκαήμερο του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού το πόσο γρήγορα έχει εγκλιματιστεί στη συνθήκες ζωής και προσαρμοστεί στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Ο συμπατριώτης του, Αντρέ Βιεϊρίνια, ως αρχηγός τον ανέλαβε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη και αυτό το ισχυρό δέσιμο φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι δύο Πορτογάλοι μαζί το πρώτο γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα