Παντελίδης: «Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να μη φύγω»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να μη φύγω»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης έμμεσα εξέφρασε το παράπονό του μετά τη νίκη του Άρη στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο προπονητής του Άρη είπε… «έχοντας περάσει από εδώ έναν χρόνο, γνωρίζω τη σημασία της νίκης με ένα πολύ καθαρό σκορ. Θεωρώ ότι είναι πολύ δίκαιη. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν χάσαμε τον έλεγχο. Ήταν από τα καλά παιχνίδια μας, με σοβαρότητα, κοντά οι γραμμές και γρήγορες επιθέσεις φθάνοντας στην αντίπαλη περιοχή. Μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά μέχρι εκεί. Κάναμε μια νίκη και τίποτε παραπάνω. Είναι αυτή που χρειαζόμαστε για τον στόχο μας και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη συνέχεια».

Ερωτηθείς για το αν ο Άρης είναι πλέον πιο κοντά στον στόχο της Ευρώπης, απάντησε: «Νομίζω ότι είμαστε γύρω στις πέντε νίκες μακριά από τον στόχο. Δεν είναι λίγες. Πριν τον αγώνα θεωρούσα ότι ήταν έξι και τώρα λέω ότι είναι πέντε. Εγώ μιλάω για την πρώτη πεντάδα και την Ευρώπη. Μακάρι να πάμε παραπάνω. Πάντα κοιτάω το λιγότερο. Μακάρι να πετύχουμε περισσότερες και πιστεύω ότι θα τις πετύχουμε αν έχουμε την ίδια απόδοση. Είναι σημαντική η νίκη, δεν περάσανε άλλες ομάδες μ’ αυτό το σκορ. Έχουμε όμως δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο», είπε κι εκεί εξέφρασε το παράπονό του.

«Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να μη φύγω… μη γράψεις κανείς ότι θα φύγω. Σιγά-σιγά θα πρέπει να βελτιωθούν και οι συνθήκες στην ομάδα, με ρωτήσετε κάτι παραπάνω. Δεν δημιουργήθηκε από εμένα, ίσως από κάποιους που είναι εδώ μέσα. Την ίδια δουλειά κάνουμε με αυτή που κάναμε. Γύρισαν κάποια παιδιά που ήταν τραυματίες. Δεν αλλάξαμε κάτι. Έχουμε περισσότερες επιλογές… δεν θέλει πολύ το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Μάρτιν Τόνσο, είπε: «Νομίζω ότι μετά το 30’ ήταν αυτός που θέλαμε, γιατί μέχρι τότε προσπαθούσε να μπει στο παιχνίδι. Είναι ο παίκτης που θέλω πίσω από τον επιθετικό. Μπορεί να πάρει την μπάλα και να τρέξει με την μπάλα».

Για το αν αυτή η 11αδα είναι αυτή που τον κέρδισε είπε… όποιος μπαίνει πρέπει να δείχνει πράγματα. Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να αποδεικνύουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μου και τιμάνε το όνομά τους. Όποιος το δείχνει, δεν τον πειράζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα