Προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Λαμίας

Προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Λαμίας

Gazzetta team
Προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Λαμίας

bet365

Αρκετούς παίκτες εκτός πλάνων έχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με τη Λαμία ο Χάιμε Βέρα, με τους Ποτουρίδη και Παπαστεριανό να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και τον τραυματία Γιαννούλη να απουσιάζει με άδεια.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/02) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ άρχισε την προετοιμασία του για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (18/02) με την Λαμία για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Εξαίρεση αποτελούν οι Μανόλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ποτουρίδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Κώστας Γιαννούλης, που απουσιάζει με άδεια.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (12/02).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα