ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου! (vid)

ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου! (vid)

bet365

Δείτε το παρασκήνιο της άνετης επικράτησης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με στιγμές πριν και μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην αναφορά της στο θέμα γράφει χαρακτηριστικά:

«Μία απολαυστική ποδοσφαιρική παράσταση. Μία επίδειξη ανωτερότητας εντός γηπέδου. Ένας αγωνιστικός θρίαμβος και ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το τελικό 3-1 να τον αδικεί, και το PAOK TV έχει το παρασκήνιο της μαγικής βραδιάς στην Τούμπας».

Το PAOK TV με την παρακάμερα του κατέγραψε όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. H υποδοχή της ομάδας από τον Πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη, το ζέσταμα και το πάρτι σε πάγκο και εξέδρες κατά την διάρκεια του αγώνα, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα