ΠΑΟΚ: Προς ανανέωση κι ο Βαρέλα!

ΠΑΟΚ: Προς ανανέωση κι ο Βαρέλα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προς ανανέωση κι ο Βαρέλα!

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα με την αψεγάδιαστη και επαγγελματική συμπεριφορά του έχει πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη πως αξίζει να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους στυλοβάτες της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ και ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του αν και λήγει το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έφτασαν σε αδιέξοδο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι μετά και την έλευση του Ίνγκι Ινγκασον ο Βαρέλα δεν έχει μέλλον στην Τούμπα.

Όμως, ο Αφρικανός στόπερ τους έχεις κερδίσει όλους με την επαγγελματική συμπεριφορά και την αγάπη που δείχνει για την ομάδα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ουκ ολίγες φορές τον ευχαρίστησε δημόσια, οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον αποθέωσε στην Τούμπα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει να «τελειώσει» το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος από την δική του πλευρά δείχνει έτοιμος να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άνοιξε εκ νέου τον λογαριασμό του στο Instagram, που τον είχε κλείσει θέλοντας να μην επηρεαστεί από τα μηνύματα του κόσμου αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα