Πανιώνιος: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Σαραμαντάς, τέσσερις ο Κούρντι

Gazzetta team
Πανιώνιος: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Σαραμαντάς, τέσσερις ο Κούρντι

bet365

Τα άσχημα νέα για τους Σαραμαντά και Κούρντι επιβεβαιώθηκαν. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο πρώτος θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες, και ο δεύτερος περίπου 4 εβδομάδες.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον Πανιώνιο. Ο Άκης Μάντζιος είδε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαραμαντά και Αμίρη Κούρντι.

Την Δευτέρα (11/2) οι δύο παίκτες επισκέφτηκαν το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία και όπως διαπιστώθηκε, ο μεν Σαραμαντάς έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου, ο δε Κούρντι έχει ρήξη (σχεδόν 10 χιλιοστών), στον τένοντα του γαστροκνημίου.

Και οι δύο ξεκινούν άμεσα την θεραπεία τους. Για τον Γιώργο Σαραμαντά ο χρόνος επανόδου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες, ενώ ανάλογος είναι ο Κούρντι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε περίπου 3-4 εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα