ΑΕΚ: Εν αναμονή των εξετάσεων για Χουλτ

ΑΕΚ: Εν αναμονή των εξετάσεων για Χουλτ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Εν αναμονή των εξετάσεων για Χουλτ

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ ξεκίνησε θεραπεία το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι Τάσος Μπακασέτας και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το ματς με τον ΟΦΗ άφησε ένα σημαντικό πρόβλημα στην ΑΕΚ όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου εδώ και καιρό απουσιάζει ο Έλντερ Λόπες. Κι αυτό γιατί ο Νίκλας Χουλτ τέθηκε νοκ-άουτ με θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Σουηδός το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε θεραπεία και στην ΑΕΚ περιμένουν τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το διάστημα της απουσίας του.

Επίσης, στην προπόνηση ατομικά γυμνάστηκαν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το διάστρεμμα από το ματς με τον ΠΑΟΚ, και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος πάντως, όπως είναι γνωστό, δεν έχει κάτι σοβαρό. Και οι δύο αναμένεται να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι κιτρινόμαυροι θα απολαύσουν το ρεπό τους την Τρίτη, επιστρέφοντας στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (10:30) για να μπουν σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα