ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πριν από 25 χρόνια η τελευταία 3αρα (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πριν από 25 χρόνια η τελευταία 3αρα (vid)

bet365

Από τον Νοέμβριο του 1994 είχε να σκοράρει τρεις φορές κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη!

Αστέρας Τρίπολης - Άρης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Κι όμως! Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει τρεις φορές κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το μακρινό 1994.

Τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε νικήσει με 3-0 με τον Μπότσιεκ να πετυχαίνει τα δύο πρώτα τέρματα του ΠΑΟΚ (8' και 32' με κεφαλιές) και τον Καπετανόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 52'.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε μείνει και με δέκα παίκτες από το 44' όταν ο Λαγωνίδης είχε δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κωνσταντινίδη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αρι Χάαν): Μιχόπουλος, Χάβος, Καπετανόπουλος, Ζαφειρίου, Αλεξίου, Γιουκούδης, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Ζουμπούλης (85' Δερμιτζάκης), Μπότσιεκ (57' Παναγιωτίδης)
Ολυμπιακός (Τάις Λίμπρεχτς): Τοχούρογλου, Παχατουρίδης, Αμανατίδης, Ιωαννίδης, Καραπιάλης, Ρεφενές (57' Μπατίστα), Τσαλουχίδης, Τρούπκος, Καλαντζής, Αλεξανδρής, Ιβιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα