Η επιστροφή του Παντελίδη

Θοδωρής Βασίλης
Η επιστροφή του Παντελίδη

bet365

Ο Αρης δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα με τον Σάββα Παντελίδη να επιστρέφει στην Αρκαδία λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τους Αρκάδες. Να παραμείνει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα ψάξει ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΛ στο δεύτερο ματς που ολοκληρώνει την 20η αγωνιστική.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στην Τρίπολη ο Αρης ξέρει ότι με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, με νίκη επί του Αστέρα ξεφεύγουν τέσσερις βαθμούς. Ιδιαίτερο το ματς για τους Σάββα Παντελίδη και Μάρτιν Τόνσο οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στον Αστέρα. Με τον Αραβίδη στην αποστολή ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Αρη με στόχο τη νίκη που θα τον βγάλει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός για τον Γιώργο Παράσχο οι Μουνάφο και Τριανταφυλλόπουλος.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στην Λαμία και έμειναν ζωντανοί στην μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Τραϊανός Δέλλας για άλλο ένα ματς έχει πολλά προβλήματα, αλλά λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός ο Κυριακίδης που χτύπησε την Κυριακή, παραμένει νοκ άουτ ο Μαρινάκης ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ντίας. Με απουσίες και σημαντικές ταξίδεψε στο Αγρίνιο η ΑΕΛ με τον Τζιανλούκα Φέστα να μην υπολογίζει τους Γκοΐκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκα, αλλά να έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μπράλιτς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (11/2)
Παναιτωλικός - ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ1)
Αστέρας Τρίπολης - Αρης (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα