Κυριάκος: «Ο Σαββίδης τραγική φιγούρα της όμορφης ιστορίας»

Κυριάκος: «Ο Σαββίδης τραγική φιγούρα της όμορφης ιστορίας»

Κυριάκος: «Ο Σαββίδης τραγική φιγούρα της όμορφης ιστορίας»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στο γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ιβαν Σαββίδης δεν μπορεί να την βλέπει από κοντά. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο, όμως ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στο OPEN TV, κράτησε χαμηλούς τόνους. «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τίποτα παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά πλέον το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της νίκης και της διαφοράς που έχουμε αποκτήσει», είπε αρχικά.
 
Και μετά μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη. «Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει. Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι, όπως και τους νόμους αλλά είναι άσχημο να συνοδεύει την ομάδα, να την χαιρετάει και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του το παιχνίδι. Καμιά φορά πρέπει να βλέπουμε ίσως λίγο και την ουσία όχι απλά μόνο το γράμμα του νόμου». 
 
Κλείνοντας είπε πως «εμείς πρέπει να κρατήσουμε μία ευθεία συναισθηματική γραμμή, να συνεχίσουμε σε αυτό τον τρόπο ώστε να διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα αυτή την διαφορά στην βαθμολογία ως το τέλος».

Best of internet