Ο Βιεϊρίνια αγκαλιά με την κόρη του : «Μαθηματικά είμαστε πρωταθλητές; Οχι!» (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βιεϊρίνια αγκαλιά με την κόρη του : «Μαθηματικά είμαστε πρωταθλητές; Οχι!» (vids)

bet365

Απολύτως συνειδητοποιημένος για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει στο εξής ο ΠΑΟΚ, ώστε να κατακτήσει τον τίτλο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αφού σκόραρε στο 3', βάζοντας... φωτιά στην Τούμπα και καταστρέφοντας τη στρατηγική των Πειραιωτών, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3-1), δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο τέλος της αναμέτρησης βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα και μιλώντας έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη του, Χριστίνα, ξεκαθάρισε πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν στεφθεί ακόμα μαθηματικά πρωταθλητές, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να πανηγυρίσουν την τυπική απονομή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα