Τοροσίδης: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ, να μας γίνει μάθημα»

Gazzetta team
Τοροσίδης: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ, να μας γίνει μάθημα»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης απολογήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού για την ήττα στην Τούμπα και μίλησε για την συνέχεια και τους στόχους των Πειραιωτών από εδώ και πέρα.
Ο Τοροσίδης είπε στη NOVA για:
Την ήττα από τον ΠΑΟΚ: Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά. Στα πρώτα λεπτά δεν αντιδράσαμε σωστά. Δεν αντιδράσαμε σωστά. Παρά το τυχερό γκολ στο 1-0 δεν λειτουργήσαμε σωστά και μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να γυρίσει ένα ματς. Μετά δεχθήκαμε ένα γκολ... δώρο. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτησεις του ματς. Χάσαμε πολύ εύκολα και απολογούμαστε. Δεν είναι σωστό αυτό για τον Ολυμπιακό.
Το πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ έχει μία διαφορά 9 βαθμών και με ισοβαθμία 10. Είναι δύσκολο να κερδηθεί το πρωτάθλημα. Έχουμε την Ευρώπη που πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά. Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Δεν αρμόζει αυτό που λέω στον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος είναι η 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς.
Τον Ολυμπιακό και τις αλλαγές: Δεν είναι δικαιολογία αυτό, όμως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 20 παίκτες. Παρόλα αυτά για μία νέα ομάδα στο πιο μεγάλο ποσοστό των αγώνων παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήρθε νέος τεχνικός. Δεν θέλω να είμαι καταστροφικός. Υπάρχουν παίκτες καλοί και ο προπονητής είναι πολύ καλός. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και του χρόνου να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα.
Την ψυχολογία του Ολυμπιακού: Μπορεί να επηρεαστήκαμε απ' ότι λέγαμε πως παίζουμε πολύ καλά. Το πιστεύω πως παίζουμε πιο καλά από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το πληρώσαμε ότι μπήκαμε τόσο ανοιχτά. Όταν δεν είχαμε το άγχος παίζαμε πιο κλειστά. Την πατήσαμε επειδή παίξαμε πιο ανοιχτά και το τιμώρησε αυτό ο ΠΑΟΚ. Λογικό και φυσιολογικό και ανθρώπινο είναι όταν χάνεις 2-0 να επηρεάζεσαι. Είχαμε και ένα σουτ του Λάζαρου που μπορεί να έπαιζε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Να μας γίνει ένα μάθημα. Να ξεχάσουμε την Τούμπα και να δούμε την συνέχεια.
Το εάν ο Ολυμπιακός είχε έπαρση στο ματς: Όχι δεν είχαμε έπαρση. Στο -6 δεν έχεις έπαρση. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ και δεν μας βγήκε το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα