ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Βιεϊρίνια σταμάτησε την ένταση στο τέλος!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Βιεϊρίνια σταμάτησε την ένταση στο τέλος!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Βιεϊρίνια σταμάτησε την ένταση στο τέλος!

bet365

Τα νεύρα μετά τη λήξη στην Τούμπα ήταν τεντωμένα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να λειτουργεί πυροσβεστικά, βάζοντας τις φωνές σε μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας του!

Ένα τάκλιν του Κρέσπο και η μη τήρηση του fair play λίγο πριν τη λήξη έφερε νεύρα στις δύο ομάδες και μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Τούμπας, η οποία βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-1, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Σισέ και Τοροσίδης είχαν μείνει στον αγωνιστικό χώρο και ήρθαν σε αντιπαράθεση με έναν από τους βοηθούς του Λουτσέσκου, με τον Βεϊρίνια να δείχνει ότι αποτελεί πραγματικό αρχηγό, να παρεμβαίνει, σπρώχνοντας και φωνάζοντας και στον άνθρωπο της δικής του ομάδας, να σταματά την ένταση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα