ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε «ακτίνες»

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε «ακτίνες»

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα κακό ματς στην Τούμπα, χάνοντας το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και το Gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.
Πιο αναλυτικά:
ΣΑ: Δέχθηκε τρία γκολ αλλά είναι ο μόνος που ίσως... διασώζεται κάπως. Στην φάση του 1-0 δεν έχει την βασική ευθύνη αλλά είναι εκτός θέσης και έπαιξε και αυτόν τον ρόλο του μαζί και ότι η μπάλα άλλαξε πορεία μετά την κόντρα στα πόδια του Νάτχο. Στο 34' είχε μία καλή επέμβαση σε σουτ του Μπίσεσβαρ. Στο 40' είχε ξανά απόκρουση σε κεφαλιά του Ακπόμ σε φάση που δόθηκε επιθετικό φάουλ. Στο 63' βγήκε σωστά και σταμάτησε τον Ελ Καντουρί που είχε βγει μόνος του απέναντί του. Στο 3-0 δεν έχει βασική ευθύνη. Στο 3-1 έβγαλε τετ α τετ του Άκπομ.
ΚΟΥΤΡΗΣ: Είχε σοβαρά αμυντικά προβλήματα από την πλευρά του και δεν βοήθησε ούτε δημιουργικά ούτε επιθετικά. Στο 8' είχε ένα σουτ έξω. Στο 19ο λεπτό έχει ευθύνη στο γκολ του Μπίσεσβαρ έχοντας χάσει την πλευρά του απ' όπου βγαίνει σέντρα για τον Άκπομ.
ΣΙΣΕ: Κάκιστος και ο Σισέ που έχει συμμετοχή σε δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Στο 13ο λεπτό είχε ένα σουτ άουτ. Στο 2-0 του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ευθύνη, έχοντας χάσει τον Άκπομ. Στην φάση με το ακυρωθέν γκολ του Άκπομ έκανε το λάθος και έχασε την μπάλα κοντά στην περιοχή. Στο 3-0 του ΠΑΟΚ έχει κάνει το λάθος, έχει χάσει την μπάλα και μετά έχασε και τον αντίπαλό του.
ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς είχε κάπως περισσότερα διωξίματα. Και ο Σέρβος μπακ πάντως δεν ήταν τόσο καλός.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Ως αντί-Ομάρ δεν πήγε καθόλου καλά. Ούτε ανασταλτικά αλλά ούτε και δημιουργικά κι επιθετικά.
ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε και αυτός ένα μέτριο έως κακό α' μέρος με ορισμένα λάθη. Από επιθετικής πλευράς δοκίμασε το πόδι του και στο 21' είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 33' επιχείρησε να απειλήσει με γέμισμά του με φάλτσο. Στο σύνολο του αγώνα πάντως εάν κάποιοι παίκτες είχαν κάπως θετικό πρόσημο στην ομάδα ήταν οι Σα, ο Βραζιλιάνος χαφ, ο Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας.
ΝΑΤΧΟ: Κακό παιχνίδι από τον Ισραηλινό και ένας πολύ βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ πήρε την... μάχη του κέντρου στο πρώτο μέρος. Δεν κινήθηκε σε καλά αγωνιστικά επίπεδα ούτε αμυντικά ούτε δημιουργικά. Επίσης από κόντρα από τα πόδια του μπήκε το 1-0 του Βιεϊρίνια μόλις στο 3ο λεπτό.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό. Από νωρίς είχε αρκετά κερδισμένα φάουλ αλλά δίχως αντίκρισμα. Στο 6' είχε ένα φάουλ που έβγαλε δύσκολα ο Πασχαλάκης με το ένα του χέρι. Στο β' μέρος χτύπησε κιόλας και έγινε αλλαγή. Παρότι δέχθηκε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα θετικός δεν ήταν.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιαίτερα κακή η εικόνα του στο ματς και τακτικά και αμυντικά και μεσοεπιθετικά. Στο 2ο λεπτό ο Λάζαρος είχε ένα σουτ λίγο έξω. Στο 23ο λεπτό είχε ένα φάουλ που έφυγε λίγο άουτ. Μέχρι εκεί. Ορθώς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Πορτογάλος με εξαίρεση λιγοστές στιγμές στο ματς δεν έδειξε τόσο την ποιότητά του. Λίγο πριν το 26' είχε ένα σουτ πάνω σε σώματα μετά από πολύ καλή ντρίμπλα. Γενικά κινήθηκε στην μετριότητα, ωστόσο του πιστώνεται ότι έβαλε το 3-1. Έχει βάλει δηλαδή το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στο ματς και κάπως... σώζεται. Πάντως αμυντικά και τακτικά είχε και αυτός θέματα και ειδικά στο α' μέρος.
ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Ιδιαίτερα κακός από αμυντικής και επιθετικής μεριάς. Επιθετικά είχε δύο στιγμές που εάν ήταν πιο ουσιαστικός μπορεί να έκανε... ζημιά αλλά αυτό δεν συνέβη.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:
ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στο 46' στην θέση του Νάτχο. Βοήθησε κάπως στο αμυντικό και τακτικό κομμάτι αλλά δεν άλλαξε δραστικά την εικόνα στο κέντρο το οποίο είχε χάσει αισθητά ο Ολυμπιακός.
ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Αντικατέστησε στο 46' τον Λάζαρο. Στο 48' ο Πορτογάλος είχε καλή φάση με σουτ - γύρισμα που πήγε να γίνει επικίνδυνο αλλά δεν βρέθηκε παίκτης του Ολυμπιακού εκεί. Είναι στην φάση με το γκολ του Ποντένσε καθώς από τα δικά του πόδια βγήκε το 3-1. Είχε και ένα σουτ λίγο έξω λίγο πριν την λήξη.
ΧΑΣΑΝ: Είχε μία χαμένη φάση από γύρισμά του και σουτ. Πέραν αυτής της ευκαιρίας δεν είχε κάτι άλλο έχοντας πάρει την θέση του Φορτούνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα