Χιμένεθ: «Να είμαστε... νεκροί έπειτα από κάθε ματς»!

Χιμένεθ: «Να είμαστε... νεκροί έπειτα από κάθε ματς»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Να είμαστε... νεκροί έπειτα από κάθε ματς»!

bet365

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ τι θέλει από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 επί των Κρητικών.

«Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε, είναι να αισθανόμαστε πιο δυνατοί στο γήπεδο. Και θα ήθελα να πω, ότι εκτός από τη νίκη που την θεωρώ δίκαια, απέναντι σε μια ομάδα που με εξέπληξε θετικά, αυτό που με ευχαριστεί, είναι πως η ομάδα δεν σταμάτησε ποτέ να δίνει την μάχη της. Έχοντας τόσες απουσίες και τόσους παίκτες που είναι κουρασμένοι. Αυτό που είναι το θετικό, ήταν η πρόθεση των ποδοσφαιριστών. Προσπάθησαν και μπήκαν να κερδίσουν, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μας έβαλε δύσκολα. Αυτός είναι ο δρόμος. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές».

Για την συγκέντρωση κάποιων παικτών και για την κούραση εν όψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Για το πρώτο σκέλος, δεν νομίζω πως δεν υπήρχε συγκέντρωση. Υπήρχαν παίκτες, που τους έλειπε ο ρυθμός σε παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο το να συμμετέχεις μόνο σε μια προπόνηση και μετά να είσαι ανταγωνιστικός, σ’ ένα δύσκολο ματς όπως το σημερινό. Και λέω δύσκολο ματς, διότι ο ΟΦΗ είχε κατά περιόδους μεγάλη κατοχή της μπάλας. Δεν ήταν επικίνδυνοι, αλλά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την φυσική κατάσταση, η δουλειά που γίνεται κυρίως, είναι στην προετοιμασία. Και αυτό που συμβαίνει, είναι πως μετά από κάθε παιχνίδι, η ομάδα προσπαθεί να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο. Αυτό δεν μπορείς να το καταφέρεις από μια μέρα στην άλλη. Αν όμως βάλεις την καρδιά, μαζί με τον εγκέφαλο, τα πόδια λειτουργούν. Σήμερα η ομάδα έβαλε την καρδιά της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς, όταν μπαίνουμε στα αποδυτήρια, είναι να είμαστε... νεκροί από την κούραση».

Για το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Να χάσουν και οι δυο. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, τότε υπάρχει πρωτάθλημα. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα του είναι πιο εύκολο. Δεν τολμάω να σας πω κάτι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε, ώστε να κερδίζουμε κάθε ματς. Αν χάσει ο Ολυμπιακός, τότε έχουμε μειώσει τρεις βαθμούς. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα επικεντρωθεί στο κύπελλο. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε εμείς».

Για τον Αλμπάνη και για το αν ο ίδιος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του: «Είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχαμε μιλήσει πολύ πέρυσι με τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς και τον κ. Λυμπερόπουλο. Ένας ποδοσφαιριστής που μου άρεσε. Λόγω αποφάσεων και λόγω τραυματισμών, έπαιξε λίγο. Θα προσπαθήσουμε να τον ξεκουράσουμε και να τον έχουμε έτοιμο. Δεν ξέρω αν θα φτάσει στα καλύτερα του, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Σε κάθε ματς που παίζει τώρα, η κούραση είναι σαν να έπαιζε σε τρία ματς. Αλλά όλοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς, όταν μπαίνουμε στα αποδυτήρια, είναι να είμαστε νεκροί από την κούραση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα