Βέρα: «Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή»

Gazzetta team
Βέρα: «Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή»

bet365

Ο Χάιμε Βέρα υπογράμμισε πως υπάρχει χρόνος για τον ΟΦΗ, ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Super League, παρά την ήττα στην 20η αγωνιστική από την ΑΕΚ.

Οι Κρητικοί έφυγαν ηττημένοι από το ΟΑΚΑ απέναντι στην Ένωση (1-0), έχοντας παράπονα από τη διαιτησία, στα οποία πάντως δεν στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Χιλιανός τεχνικός, δηλώνοντας αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα καλό πρόσωπο κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Αν δεν βάλεις γκολ, δεν κερδίζεις. Θα δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι. Στόχος είναι να πάρει ο ΟΦΗ όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ειδικά στην έδρα μας θέλουμε το απόλυτο και να τα καταφέρουμε θα μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ.

Έχουμε απουσίες αλλά η ομάδα έχει λύσεις και είναι καλή. Σήμερα παρά τις απουσίες ήμασταν αξιόμαχοι. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες μας. Υπάρχει χρόνος. Δεν κοιτάμε την Διαιτησία. Η ομάδα δεν μιλάει για αυτά, δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα