Πάει για το 3Χ3 ο Άρης

Gazzetta team
Πάει για το 3Χ3 ο Άρης

bet365

Ο Άρης θέλει να πετύχει την 3η διαδοχική νίκη του στο Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας (11/2, 19:30) τον Αστέρα στην Τρίπολη. Γιουνές και Τόνσο επέστρεψαν στην αποστολή, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Τρίπολη), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα