Τζημόπουλος: «Πολυτέλεια ο Κλάους για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Gazzetta team
Τζημόπουλος: «Πολυτέλεια ο Κλάους για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αθανασιάδη και τον προπονητή του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πιέσαμε ψηλά, τους κρατήσαμε μακριά από την περιοχή. Τον τελευταίο μήνα κάνουμε βήματα προόδου, δεν μας έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα. Κάναμε ένα γκολ μπροστά με τον Κλάους που είναι πολυτέλεια για την ομάδα.

Ο προπονητής μας είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα όλα προγραμματίζονται για ένα-δύο μήνες. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα από την αρχή, δεν είναι αυτή η θέση που αξίζουμε στη βαθμολογία, δείξαμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά».

Για την εθνική της Νέας Ζηλανδίας: «Είναι η πατρίδα της μητέρας μου, με τιμά ιδιαίτερα. Προσπάθησα να δώσω πίσω όσα μου έχουν δώσει ο παππούς μου και η γιαγιά μου, είναι μία εκπληκτική χώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα