Δώνης: «Αποδιοργανωθήκαμε με τις αλλαγές»

Gazzetta team
Δώνης: «Αποδιοργανωθήκαμε με τις αλλαγές»

bet365

Στις αναγκαστικές αλλαγές που αποδιοργάνωσαν όπως τόνισε την ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης μιλώντας για την ήττα από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Νομίζω πέρα από τους τραυματισμούς ήταν φανερό πως αποδιοργανωθήκαμε όταν έγιναν οι αλλαγές και ο ΠΑΣ δημιούργησε δύο τρεις φάσεις.

Μετά τον τραυματισμό του Ινσούα δεν είχαμε πάθος και διάθεση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι ειδικά στις μονομαχίες αλλά όταν έχεις 2-3 καλές ευκαιρίες μόνο στην αντίπαλη εστία δεν μπορεί να ζητάς να κερδίσεις. Πληρώσαμε μια αδράνεια της άμυνάς μας.

Έχουν συμβεί πολλά πράγματα και απρόοπτα, πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή αλλά στο επιθετικό τρίτο δεν είχαμε την εύκολη πάσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα