Με Αβραάμ στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός (pic)

Με Αβραάμ στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός (pic)

Gazzetta team
Με Αβραάμ στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός (pic)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μπαίνει στην αποστολή με τους Σολδάνο, Μεριά, Ομάρ και Ανδρούτσο να μένουν στην Αθήνα.

Με 21 παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα πλασιώσουν την αποστολή με τους Σολδάνο, Μεριά και Ανδρούτσο να μένουν εκτός. Στην Αθήνα έμεινε και ο Ομάρ ο οποίος είχε χτυπήσει στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, μέσα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη...

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα