Πανιώνιος: «Ο Ντουρμισάι δεν έχει πουληθεί σε καμία ομάδα»

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Ο Ντουρμισάι δεν έχει πουληθεί σε καμία ομάδα»

bet365

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΠΑΕ Πανιώνιος διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φιόρι Ντουρμισάι να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως τέτοια δημοσιεύματα μόνο εντάσεις δημιουργούν.

Το πρωί του Σαββάτου δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο Φιόρι Ντουρμισάι από το καλοκαίρι θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πως οι Πειραιώτες μάλιστα πρόλαβαν στο νήμα μια άλλη ομάδα από το εξωτερικό. Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ η οποία μέσω ανακοίνωσης διέψευσε κατηγορηματικά και με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε και σούπερ αποδόσεις στην Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Νεοσμυρνιώτες ξεκαθαρίζουν πως ο Ντουρμισάι δεν έχει υπογράψει σε καμία άλλη ομάδα και πως τέτοια δημοσιεύματα αποσκοπούν στην δημιουργία εντάσεων μέσα στην ομάδα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής Φιόρι Ντουρμισάι έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ειδικά την ημέρα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως ο σημερινός, αποσκοπούν μόνο στο να δημιουργήσουν εντάσεις στις τάξεις της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα