Να μην «πνιγεί» στην λίμνη των Ιωαννίνων

Θοδωρής Βασίλης
Να μην «πνιγεί» στην λίμνη των Ιωαννίνων

bet365

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ που καίγεται για βαθμούς, την ώρα που ο Πανιώνιος είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα. Τέλος, η Ξάνθη φιλοξενεί την Λαμία στο τρίτο ματς του Σαββάτου της 20ης αγωνιστικής.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με ανεβασμένη την ψτχολογία μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, φιλοξενεί τον Απόλλωνα και γνωρίζει καλά πως με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν το μεταγραφικό ντεμαράζ με τον Μανιάτη να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Στα αγωνιστικά εκτός ο Μπανανά. Ο Απόλλωνας ο οποίος δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την μοίρα του και τον υποβιβασμό θα αγωνιστεί χωρίς τους Γκίνο και Μπεντινέλι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα περιμένει την Λαμία θέλοντας να βάλει τέλος στο μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Παρόλα αυτά, οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Ηράκλειο έχουν κρατήσει την Ξάνθη ψηλά στην βαθμολογία. Στην αποστολή ο Αμορίμ ο οποίος ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο, εκτός οι μακροχρόνιοι Ντε Λούκας και Φασίδης. Η Λαμία ταξίδεψε στην Ξάνθη με στόχο να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Μάκης Χάβος όμως έχει να αντιμετωπίσιε αρκετά προβλήματα αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μπαράλες, Πλιάτσικας, Βασιλαντωνόπουλος, ο τραυματίας Πίτι, ο άρρωστος Ρόμανιτς και ο Μπλάζιτς.

Τέλος, στα Γιάννενα , ο ΠΑΣ ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στις θέσεις του υποβιβασμού (ισόβαθμος με τον ΟΦΗ) θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες προέρχζονται από δύο δύσκολες ήττες στην Θεσσαλονίκη και τώρα που στρώνει σιγά σιγά το πρόγραμμα θα ψάξουν τους βαθμούς της σωτηρίας. Πρόβλημα στα μπακ για τον Γιάννη Πετράκη αφού εκτός είναι ο Σεργκελασβίλι, αλλά και οι Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι. Ξύδας, Παμλίδης και Πάντελιτς. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που έδειξε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Αρμενάκα, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι τιμωρημένοι Μακέντα, Κάτσε και οι τραυματίες Δώνης και Εμμανουηλίδης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (9/2)
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης (17:15, NS1)
Ξάνθη - Λαμία (19:00, ΕΡΤ1)
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα