Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός με κάνει να νιώθω σημαντικός»

Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός με κάνει να νιώθω σημαντικός»

Gazzetta team
Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός με κάνει να νιώθω σημαντικός»

bet365

Ο Ιταλός επιθετικός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού έδειξε το πόσο καλά τον έκανε να αισθάνεται ο Παναθηναϊκός με την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του έδειξε.
Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα των «Λατσιάλι», όπου είπε για:
Την Λάτσιο: «Ναι, όταν έχω χρόνο, μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Λάτσιο. Παραμένω οπαδός της».
Τις συζητήσεις με τους Λατσιάλι: «Έχει γίνει λόγος πάρα πολλές φορές , όμως δεν υπήρχαν ουσιαστικές συζητήσεις. Έτσι, δυστυχώς, δεν έχω πολλά να πω για αυτό το θέμα».
Το εάν έχει μετανιώσει για κάτι: «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι, όμως μία ημέρα θα μου άρεσε να παίξω στην Λάτσιο. Τώρα είμαι καλά εδώ, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά, αλλά ήμουν πάντα οπαδός της Λάτσιο, πήγαινα στο στάδιο από μικρός. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα αν φορούσα την φανέλα της».
Τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η μεταγραφή του Ρονάλντο στην Serie A ήταν συνολικά πολύ καλή για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρωταθλητής, θέλει πάντα να βελτιώνεται και οπουδήποτε αν πήγε, έκανε πάντα τη διαφορά. Ήταν ωραία πρόκληση για εκείνον. Ένα νέο ξεκίνημα από το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο, δείχνει όμως πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Η Γιούβε έκανε ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα.».
Το τι μπορεί τους συνδέει: «Όχι, δεν έχουμε πια επαφές επειδή έπαιξα πολύ λίγο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εγώ προερχόμουν από τους μικρούς της Μάντσεστερ και είχα μόλις 4 μήνες στην πρώτη ομάδα μαζί του. Είναι ένα πολύ ταπεινό άτομο, έδινε συμβουλές σε όλους και ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία να περάσω τέσσερις μήνες μαζί του. Έχεις μόνο να μάθεις από τον Ρονάλντο».
Το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι πραγματικά καλά. Η Αθήνα είναι πανέμορφη, η ομάδα είναι σημαντική. Αισθάνομαι σημαντικός, η ομάδα με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση και να νιώθω σημαντικός».
Την Ιταλία: «Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι, τώρα σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω καλά όπως κάνω τώρα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα