ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Σβιντέρσκι για το ντέρμπι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Σβιντέρσκι για το ντέρμπι

bet365

Έμφαση στο κομμάτι της τακτικής έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Πέμπτης (8/2), όπου συμμετείχε κανονικά και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον Πολωνό να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (8/2) ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε πάνω στην τακτική προσέγγιση του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στη διάθεση του προστέθηκε και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, με τους Κάνιας και Βέρνμπλουμ να είναι οι δύο απόντες για τους «ασπρόμαυρους».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Λιγότερο από δύο μέρες απομένουν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για μια ακόμα δοκιμασία.

Το μήνυμα το έχει δώσει ο ίδιος με τις δηλώσεις του. «Είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά δεν κρίνει το πρωτάθλημα». Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ρυθμίζει την παραμικρή λεπτομέρεια εν όψει Κυριακής (10.02).

Την Πέμπτη (08.02) ο Δικέφαλος δούλεψε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από σειρά ασκήσεων με συγκεκριμένη στόχευση.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα σε ρυθμούς επανένταξης. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ – μαζί με τον Βέρνμπλουμ – για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο (09.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα