ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οταν η Τούμπα μοιάζει... με Αλκατράζ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οταν η Τούμπα μοιάζει... με Αλκατράζ! (pics)

bet365

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων, είναι ένα ντέρμπι-τίτλου με 30.000 κόσμο στην Τούμπα και την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να έχει πάρει τα μέτρα της…

Η Τούμπα καλύφθηκε απ’ άκρη σε άκρη με προστατευτικό δίχτυ, μετατρέποντας σε… φυλακή το γήπεδο. Όλα αυτά σε μια προσπάθεια της διοίκησης να περιορίσουν τους κινδύνους και να διασφαλιστεί από τη μεριά της, ότι δε θα συμβεί το παραμικρό περιστατικό το οποίο θα σταθεί ικανό να τινάξει εκ νέου στον αέρα το φετινό ντέρμπι. Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση προστατευτικού διχτυού απ’ άκρη σε άκρη του γηπέδου ολοκληρώθηκαν και πλέον εκτός των δύο πετάλων θα υπάρχει δίχτυ και στις κεντρικές θύρες 1-2-3 (αυτές που είναι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες) και 5-6 (αυτές που είναι απέναντι από τις τηλεοπτικές κάμερες).

Η αστυνομία λαμβάνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας, με τη δύναμη των ανδρών της να πλησιάζει τις 2.000, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται εισαγγελείς, αλλά και η επίτροποι της ΦΙΦΑ, που περιμένουν να δουν το ντέρμπι να ξεκινάει και να ολοκληρώνεται κανονικά.

Φυσικά, εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα! Τα περίπου 8.000 διαθέσιμα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι εξαφανίστηκαν» από την Πέμπτη (7/2) το πρωί μέσα σε σχεδόν δύο ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα