Κρέσπο: «Κάτι παραπάνω από ένας τελικός»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Κάτι παραπάνω από ένας τελικός»

bet365

Ένα παιχνίδι όπου διακυβεύονται κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς εκτίμησε και χαρακτήρισε το ντέρμπι της Κυριακής (10/2) με τον Ολυμπιακό, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ εξήγησε το σκεπτικό του και γιατί πιστεύει ότι η νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εκτός από τον χαρακτήρα του τελικού κρίνει για τον ΠΑΟΚ περισσότερους από τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο και σε συνολικό επίπεδο, είμαστε όλοι για να παλέψουμε στον αγώνα της Κυριακής».

Αν χρειαζόταν ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Όλοι οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, ειδικά τώρα που παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Δεν παίξαμε την Τετάρτη κάναμε καλή δουλειά με τους φυσικοθεραπευτές. Νομίζω πως όσοι έπαιξαν και δεν έπαιξαν είναι στην καλύτερη κατάσταση για το ντέρμπι».

Για το δίδυμο που έχει δημιουργήσει στο κέντρο της άμυνας με τον Βαρέλα:

«Δουλεύουμε μαζί σε πολλά παιχνίδια. Σε κάθε αγώνα βελτιωνόμαστε και είναι καλό για την ομάδα. Τα γκολ που δεχόμαστε ή δεν δεχόμαστε και η αμυντική λειτουργία δεν έχει να κάνει μόνο με μένα και τον Φερνάντο, αλλά από όλη την ομάδα. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι για να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία».

Για το τι σημαίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για αυτόν:

«Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αν φοράς ή όχι το περιβραχιόνιο. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα τόσο από μέσα όσο και από έξω. Όταν σε ψηφίζουν ως αρχηγό οι συμπαίκτες σου δείχνει σεβασμό. Για μένα δεν αλλάζει κάτι πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το sold out που έγινε μέσα σε δύο ώρες:

«Οι οπαδοί μας είναι πάντα στο πλευρό μας. Περιμένω την ατμόσφαιρα που έχει σε κάθε παιχνίδι στην Τούμπα. Είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε αυτό που περιμένουν».

Για το τι τίτλο θα έβαζε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Για εμάς είναι τελικός, επειδή κάθε αγώνας είναι τελικός. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι σημαντικός αγώνας για τη βαθμολογία, είναι ένας τελικός, είναι σημαντικό παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα:

«Ότι κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και σε όλη τη σεζόν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. να πιέσουμε ψηλά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παραμείνουμε ήρεμοι ότι και να γίνει. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, δουλεύει καλά το τελευταίο διάστημα, είναι συμπαγής και είναι σε καλό δρόμο. Δεν έχουν συναντήσει κάποια ομάδα που να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να κρατά τη μπάλα. Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μας και νομίζω ότι θα τους δημιουργήσει προβλήματα.

Για το αν κρίνει μόνο τρεις βαθμούς ο αγώνας της Κυριακής:

«Φυσικά κρίνονται πιο πολλά από 3 βαθμούς. Αγωνιζόμαστε με τον δεύτερο, αν τους κερδίσουμε είναι σαν να έχουμε τέσσερις βαθμούς παραπάνω, σε περίπτωση ισοβαθμίας μας».

Για τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντά στο δρόμο:

«Προσπαθούν να μας υποστηρίξουν να μας δώσουν δύναμη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει στάση. Από την αρχή της χρονιάς είναι δίπλα μας και θέλουν να φέρουμε το πρωτάθλημα πίσω στην πόλη.

Για το τι έχει να πει στον κόσμο:

«Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα, δίνουν τα πάντα. Θα πω μόνο ότι θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο έτσι ώστε να τους δώσουμε τη νίκη που τόσο θέλουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα