Ερωτηματικό η επίθεση για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ερωτηματικό η επίθεση για τον Άρη

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης έχει λύσεις για την κορυφή της επίθεσης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (11/2, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης και μένει να φανεί η επιλογή του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Από τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού έχει βγει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος καθώς λόγω της οσφυαλγίας είναι εκτός προπονήσεων. Θεωρητικά, η πιο λογική επιλογή για τον Σάββα Παντελίδη είναι ο Χαμζά Γιουνές καθώς ο Τυνήσιος επιθετικός προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, έχει ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά οι βασικοί ενδοιασμοί πηγάζουν από το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μια άλλη επιλογή είναι αυτή του Νικολάς Ντιγκινί, αλλά ο πρότερος αγωνιστικός βίος του Γάλλου επιθετικού στην κορυφή της επίθεσης, έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, δεν είναι εξάλλου και η θέση του. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση του Ντάνι Λάρσον ο οποίος έχει αγωνιστεί σέντερ φορ στην καριέρα του, αλλά στο ενδεχόμενο ταυτόχρονης παρουσίας στην 11αδα των Λάρσον, Ματέο Γκαρσία και Γιάννη Φετφατζίδη, ουσιαστικά ο Άρης δεν θα έχει ύψος.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να αποφασίσει επί των προσώπων στην επιθετική γραμμή. Γενικώς, δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε έντονες αλλαγές στο βασικό σχήμα (σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε στους τελευταίους δύο αγώνες) με εξαίρεση τη σκέψη της επαναφοράς του Μάρτιν Τόνσο σε ρόλο επιτελικού μέσου ο οποίος επίσης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Και στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (οξεία οσφυαλγία) και Χάρης Σταμπουλίδης (τράβηγμα στη γάμπα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ενώ και ο Δημήτρης Ανάκογλου -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την πελοποννησιακή ομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή.

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19 του Αρη, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στο αντίστοιχο ηλικιακά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (εθνική ομάδα Νέων U 19) για φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας (10-14/02)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα