ΠΑΟΚ: Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

ΠΑΟΚ: Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

bet365

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να τιμούν τη μνήμη του.

Μπορεί να συμπληρώνονται 21 χρόνια από την ημέρα που ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ «έφυγε» από τη ζωή, ωστόσο κανείς από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια δε θα τον ξεχάσει ποτέ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του δυστυχήματος το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη. Το μνημόσυνο τέλεσε ο πάτερ-Χρήστος

Τα μέλη της οικογένειας του «Δικεφάλου», με πρώτο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, έστειλαν στεφάνια, ενώ παρόντες ήταν οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης Παντελής Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Κυριάκος, , Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα