Το «αντίο» του Ολιβέιρα στον Σάλα… (pic)

Gazzetta team
Το «αντίο» του Ολιβέιρα στον Σάλα… (pic)

bet365

Το δικό του «αντίο» είπε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, μέσω instagram, στον Εμιλιάνο Σάλα, με τον οποίο συνυπήρξαν στα αποδυτήρια της Ναντ την περίοδο 2015-16.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν ξεχνάει, ούτε πρόκειται να ξεχάσει, τον Εμιλιάνο Σάλα, ο θάνατος του οποίου επιβεβαιώθηκε από τις γαλλικές αρχές και έχει «βυθίσει» σε θλίψη τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Αργεντινού ποδοσφαιριστή και στο μήνυμα του αναφέρει:

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Πάντα θα σε θυμούνται όχι μόνο σαν μεγάλος παίκτης που ήσουν, αλλά πάνω από όλα, για την ταπεινότητα και τη γενναιοδωρία σου. Τι σπουδαίος άνθρωπος που ήσουν. Μία μεγάλη αγκαλιά, για πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα