Μπήκε το προστατευτικό δίχτυ σ’ όλη την Τούμπα! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπήκε το προστατευτικό δίχτυ σ’ όλη την Τούμπα! (pic)

bet365

Μετά το περσινό… πάθημα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λαμβάνουν τα μέτρα τους και μετατρέπουν σε «φρούριο» το γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που για ένα ρολό ταμειακής μηχανής είδαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε, να μην ξεκινάει ποτέ και να χάνεται «στα χαρτιά».

Γι’ αυτό φέτος αποφάσισαν ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα να μετατρέψουν σε «φρούριο» το γήπεδο της Τούμπας θέλοντας να περιορίσουν τους κινδύνους και να διασφαλιστεί ότι δε θα συμβεί το παραμικρό που θα τινάξει στον αέρα το ντέρμπι της Κυριακής.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση προστατευτικού διχτυού απ’ άκρη σε άκρη του γηπέδου ολοκληρώνονται και πλέον εκτός των δύο πετάλων θα υπάρχει δίχτυ και στις κεντρικές θύρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα