Σιμόες: «Εδώ με όλη την καρδιά και την ψυχή μου» (pic)

Σιμόες: «Εδώ με όλη την καρδιά και την ψυχή μου» (pic)

Gazzetta team
Σιμόες: «Εδώ με όλη την καρδιά και την ψυχή μου» (pic)

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μέσω social media ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να παραμείνει στην ΑΕΚ, στην οποία βρίσκεται με όλη την ψυχή και την καρδία του.

Ατρόμητος - ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και υπολογίζεται ξανά. Η ικανοποίηση του Σιμόες γι' αυτή την εξέλιξη είναι τεράστια, κάτι που το έδειξε τόσο στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, όσο και στη σημερινή ανάρτησή του στα social media:

«Πρώτα από όλα, ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που με κράτησαν εδώ, που με βοήθησαν κάθε μέρα αυτά τα 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ τον Πέτρο Μάνταλο που υπήρξε η συνείδησή μου, κάθε μέρα εκνευρίζοντας με στην προπόνηση (δείπνο κερασμένο από εμένα).

Ευχαριστώ όλο το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο που με αγκάλιασε ξανά. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που μου έστειλαν στήριξη και κίνητρο και με κράτησαν εδώ. Και, τέλος, ευχαριστώ τον φίλο και μάνατζέρ μου. Εδώ με όλη την καρδιά και την ψυχή μου», ήταν το μήνυμα του Σιμόες στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα