Δεν ζητάει εισιτήρια για τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δεν ζητάει εισιτήρια για τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα υπό το φόβο πιθανής τιμωρίας εν όψει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατρόμητος - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια πιθανή τιμωρία που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό χωρίς τους οπαδούς του.

Για τον λόγο αυτό δεν ζήτησε εισιτήρια αν και ο ΠΑΣ επίσης φέτος είναι αρνητικός στο να δίνει εισιτήρια στις μεγάλες ομάδες μετά τα περσινά γεγονότα με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα