Επίσημη η απόφαση του Διαιτητικού που δικαιώνει τον Λάζαρο

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημη η απόφαση του Διαιτητικού που δικαιώνει τον Λάζαρο

bet365

Αργά το βράδυ της Τρίτης βγήκε επίσημα η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που απέρριψε και τυπικά πια την έφεση της ΑΕΚ και δικαίωσε έτσι τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Αναλυτικά η απόφαση από το Διαιτητικό για τον Λάζαρο που συνιστά την οριστική του δικαίωση:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
-Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων: 1) την από 14/09/2018 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) την από 15/09/2108 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και 3) την από 01/10/2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».
Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».
-ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων την από 19-12-2018 προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΠΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923». ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ , κατά πλειοψηφία, την προσφυγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα