Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω τον Περέιρα, είναι ακατάλληλος»

Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω τον Περέιρα, είναι ακατάλληλος»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω τον Περέιρα, είναι ακατάλληλος»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τους ξένους διαιτητές, τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και το ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών εξέφρασε τις απόψεις του αναφορικά με την ελληνική διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες είναι «προκλητικοί», ενώ εξαπέλυσε μύδρους κατά του αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα, αναφέροντας πως «κανείς δεν έχει να πει ούτε μια καλή κουβέντα γι' αυτόν».

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να μην ασκήσει δίωξη εις βάρος του: «Είναι ευχάριστο, αυτό. Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι ένας άριστος δικαστικός κι εκ των πραγμάτων γνωρίζει πως όταν είσαι στη θέση του επίτιμου προέδρου, ουδείς μπορεί να σε σταματήσει να πεις την αλήθεια που θες και να λες όσα πιστεύεις. Εγώ τόσα χρόνια λέω τα πάντα σωστά, ένα κι ένα κάνουν δυο, μήπως και φτιάξουμε το δόλιο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποτε. Εγώ το βλέπω να πηγαίνει προς το χειρότερο. Πρέπει να τα λέμε που και που, να ξυπνάμε».

Για τους ξένους διαιτητές: «Έχει γίνει μεγάλο σφάλμα. Καλό είναι να έρχονται οι ξένοι διαιτητές αλλά η ΕΠΟ πρέπει να ζητάει τους άριστους διαιτητές για τα παιχνίδια μας και όχι τον κατιμά. Οι Έλληνες δυστυχώς δεν προχωρούν και προκαλούν ορισμένες φορές. Εγώ, δεν θέλω να τον βλέπω τον Περέιρα. Γιατί από την αρχή που ήρθε, τον είδα την πρώτη εβδομάδα που ήταν εδώ και μιλήσαμε για διαιτησία. Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε: Ότι θα χρειαστεί 5-6 μήνες. Είναι ακατάλληλος για τη θέση αυτή. Μια καλή κουβέντα δεν έχω ακούσει για αυτόν που τους πορτογάλους που έχουμε. Δεν έχω δει χειρότερες διαιτησίες από τον 1,5 τελευταίο χρόνο.

«Αυτοί που δίνουν δικαιώματα φταίνε για τη διαιτησία. Ήμουν 10 χρόνια στην ΕΠΟ και ξέρω τι συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν ξανασυμβεί αυτά που γίνονται με τους διαιτητές τον τελευταίο χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει όργια. Ο ΠΑΟ πέρσι είχε τις χειρότερες διαιτησίες. Εγώ θέλω να γίνει σχολή διαιτητών. Να ανεξαρτητοποιημένοι οι διαιτητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία να είναι μορφωμένοι».

Για το ντέρμπι τον ΠΑΟΚ:

«Έχει αρχίσει και ο ΠΑΟΚ να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εμείς ανεβαίνουμε στην Τούμπα, θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Προκαλώ τους πάντες στον ΠΑΟΚ, τον κ. Γιώργο Σαββίδη να επιβεβαιώσει ότι στον πρώτο γύρο, τα αποδυτήρια και το γήπεδο ήταν μοναστήρι. Ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης είναι ευγενέστατοι με μένα, εγώ προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν δίπλα μου στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης και ήταν κύριος. Κανείς δεν έχει το παραμικρό παράπονο κανένας. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι δυο μεγάλες ομάδες, να μη λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν μιλάω σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών!

Ο προπονητής που έχουμε, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, έχει 24 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Όλοι τον αγαπούν γιατί είναι δίκαιος, όλα τα διδάσκει, τίποτα απ' όσα κάνει ο Ολυμπιακός δεν γίνεται στην τύχη. Μου θυμίζει Βαλβέρδε, ήταν μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη που τον έφερε. Δεν στεναχωριέμαι που δεν είμαι δίπλα του στον πάγκο, εμένα ο ρόλος μου είναι άλλος. Πλέον παίζεται εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το σύνθημα κατά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα. Οι παίκτες είναι εξαιρετικά παιδιά, είμαι μαζί τους συνέχεια. Οι φίλαθλοι καμιά φορά σε ξεσηκώνουν, σε παρασέρνουν. Εγώ αυτά τα συνθήματα δεν θέλω να τα ακούω. Εγώ όταν έπαιζα άκουγα μόνο το όνομα του Ολυμπιακού και μου έφτανε».

Για τον Γιώργο Σαββίδη: «Με είχε συγκινήσει κάποτε, όταν είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία μου. Στην Τούμπα θα έρθει σίγουρα να με χαιρετήσει κι αυτός και ο Ιβάν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα