ΑΕΚ: Προχωράει θετικά του Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Προχωράει θετικά του Χιμένεθ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Προχωράει θετικά του Χιμένεθ!

bet365

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μανόλο Χιμένεθ και αν υπάρξει συμφωνία ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες μπορεί να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ βρέθηκε πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της ομάδας με την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ισπανού κόουτς είναι άμεσες.

Άλλωστε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θεωρούν τον Χιμένεθ ως την ενδεδειγμένη λύση τη δεδομένη στιγμή καθώς γνωρίζει άριστα τον σύλλογο με τον οποίο πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο, ξέρει το ρόστερ της ομάδας αλλά και τις ανάγκες του και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ο πάγκος της ΑΕΚ έμεινε κενός ήταν απόλυτα θετικός να αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι πλέον που είναι πιθανό να συμβεί μιας και το θέμα προχωράει θετικά.

Αυτή τη στιγμή ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ και αν όλα καλά και επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε ακόμα και σήμερα το βράδυ ο Χιμένεθ μπορεί να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα!

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ είναι συνεπώς προ των πυλών και αν ολοκληρωθεί τότε μπορεί να έχει και προοπτική ως την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Αγιά Σοφιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα