ΠΑΟΚ: Ανανέωσε και ο Τσαούσης

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε και ο Τσαούσης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανανέωσε και ο Τσαούσης

bet365

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμφώνησε να ανανεώσει για 3,5 χρόνια το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του.

Μαρσέιγ - Μπορντό με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Μάριος Τσαούσης, θεωρείται και για πολλούς είναι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του, με τον ΠΑΟΚ να τον κρατάει στο ρόστερ του για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Κ19 του «Δικεφάλου», πέρασε από πολλά στάδια, ακούστηκαν σενάρια περί αποχώρησής του, αλλά τελικά με την συνδρομή και παρέμβαση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και επήλθε η οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Μάριος Τσαούσης ήρθε από τον Ηρακλή το 2010 και ήταν εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας Κ15 (2014-15), όπως και της Κ14 (2013-14), της Κ17 (2016-16), όπως και της πρωταθλήτριας Κ20 την περασμένη σεζόν. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο αριστερό οπισθοφύλακα, που μπορεί να προσφέρει εξίσου καλά και στη θέση του αριστερού χαφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα