ΑΕΚ: Έρχεται ο ατζέντης του Σιμόες στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Έρχεται ο ατζέντης του Σιμόες στην Αθήνα!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έρχεται ο ατζέντης του Σιμόες στην Αθήνα!

bet365

Σήμερα ή αύριο αναμένεται ο Κιμ Ριμπέιρο στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μαρσέιγ - Μπορντό και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εξελίξεις με την περίπτωση του Αντρέ Σιμόες καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος μέσος δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, πλέον το θέμα βρίσκεται ξανά στο τραπέζι εν αναμονή της άφιξης του ατζέντη του, Κιμ Ριμπέιρο στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών παρέμενε, ΑΕΚ και Ριμπέιρο ήρθαν σε νέα επικοινωνία, στην οποία αποφασίστηκε ραντεβού στην Αθήνα για να μιλήσουν ξανά για το συμβόλαιο του Σιμόες που λήγει το καλοκαίρι.

Η συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για οριστική συμφωνία, ωστόσο πλέον είναι πολύ πιθανό το σενάριο αυτή να επιτευχθεί στις συζητήσεις που θα γίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες η πλευρά του Σιμόες αναζητούσε προτάσεις για το καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει προταθεί σε Λεβάντε και Ναντ, αλλά τα τελευταία 24ωρα αναπάντεχα υπήρξε ανατροπή, η οποία πλέον μπορεί να οδηγήσει στην παραμονή του Σιμόες στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα