ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας και στη Νέα Σμύρνη

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας και στη Νέα Σμύρνη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας και στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Ισπανός μέσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Δευτέρας (4/2), ενώ ο Πορτογάλος (προ) ετοιμάζεται για τον αγώνα του Κυπέλλου, με τον Πανιώνιο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Χοσέ Κάνιας συνεχίζει να είναι στα «πιτς», καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και τις μυϊκές ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη από το οποίο θα απουσιάσει κι ο τιμωρημένος Ζαμπά, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, τον Πορτογάλο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι πλέον παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και έφυγε με έναν παλικαρίσιο βαθμό από την έδρα της Ένωσης. Ο διακόπτης γυρίζει άμεσα και το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (04.02), λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι στην Αθήνα, στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μάχη κόντρα στους Κυανέρυθρους.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και μετά το ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική τακτική, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ , όντας τα μοναδικά προβλήματα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη Νέα Σμύρνη, πέρα από τον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (05.02) θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει εκ νέου για Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα