Το άστρο του Ματέο Γκαρσία «φώτισε» και τον Άρη

Το άστρο του Ματέο Γκαρσία «φώτισε» και τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το άστρο του Ματέο Γκαρσία «φώτισε» και τον Άρη

bet365

Η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στα γκολ οδήγησε και στην αντίστοιχη του Άρη στις νίκες καθώς είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τον Αργεντίνο.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στην περίοδο βαθιάς αγωνιστικής κρίσης του 22χρονου επιθετικού, ο Άρης επέλεξε το μονοπάτι της στήριξης. Με αφετηρία, εκείνης τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου για πρώτη φορά τέθηκε ως ερώτηση το ντεφορμάρισμα του Γκαρσία. Τότε, ο προπονητής του Άρη είχε παραδεχθεί ότι ο Αργεντίνος είχε αγωνιστική κάμψη, ταυτόχρονα όμως το θεώρησε κάτι φυσιολογικό και στάθηκε α) στην ηλικία του παίκτη, β) στο γεγονός ότι δεν μετρούσε μεγάλο διάστημα παραμονής στην Ελλάδα και γ) στο λογικό του πράγματος καθώς είναι αδύνατο για τον κάθε παίκτη να έχει σταθερή παρουσία σε όλη τη χρονιά. «Οφείλουμε να στηρίξουμε αυτό το παιχνίδι, του οποίου η ικανότητα είναι αδιαμφισβήτητη και να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθει», είχε πει με βεβαιότητα.

Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε και ταυτόχρονα έκανε την εμφάνισή του στην 5αδα της βαθμολογίας και ο Άρης. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι, κάθε φορά που σκοράρει ο Αργεντίνος, οι «κίτρινοι» κερδίζουν. Μοναδική εξαίρεση είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής. Στα υπόλοιπα παιχνίδια απέναντι σε Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά στα αντίστοιχα εκτός έδρας με Ξάνθη, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, οι «κίτρινοι» πήραν 18 βαθμούς. Πέραν τούτου, ο Ματέο Γκαρσία είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο Πρωτάθλημα με επτά γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα