O Γ. Σαββίδης ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία

Σταύρος Σουντουλίδης
O Γ. Σαββίδης ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία

bet365

Μπορεί με τη λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ να «άναψαν τα αίματα» στα δημοσιογραφικά, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σαββίδης, κανείς δεν πείραξε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στα επεισόδια κάτω από το μπουθ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης ξεκαθαρίζοντας πως τόσο στον ίδιο, αν και ήταν αποδέκτης δεκάδων υβριστικών συνθημάτων, όσο και στους ανθρώπους της διοίκησης δεν επιτέθηκε και δεν δημιούργησε κανένας μέχρι την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

Το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία τους, όλα ήταν τέλεια», έγραψε μέσω Instastory και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο ψέμα, κανείς δεν επιτέθηκε σε εμένα ή στους ανθρώπους μας και φυσικά δεν αντεπιτεθήκαμε. Υπήρξε μία μικρή ένταση μεταξύ κάποιων μπροστά από το μπουθ μας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Πάνω απ' όλα είμαστε άνδρες και παραδεχόμαστε αν συμμετέχουμε σε κάτι, αλλά δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε ψεύτικες ειδήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα