Η «μεταμόρφωση» του Γκερέρο!

Η «μεταμόρφωση» του Γκερέρο!

Δημήτρης Τομαράς
Η «μεταμόρφωση» του Γκερέρο!

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πάει ακόμα και για ρεκόρ καριέρας στον Ολυμπιακό ενώ από την 12η αγωνιστική της Super League και μετά σκοράρει και πασάρει με μεγάλη συχνότητα.
Τι κι αν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε πίσω; Ο Ισπανός επιθετικός έχει ανοίξει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό κεφάλαιο στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, πηγαίνοντας ακόμα και για ρεκόρ. Ο Γκερέρο έχει σε 25 ματς με 9 γκολ με 3 ασίστ φέτος στους Πειραιώτες. Σημειωτέον είναι ο ίδιος αριθμός γκολ (σ.σ. 9) που έχει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σε 55 αναμετρήσεις με την Λεγανιές, όπου είχε και 4 ασίστ. Με τα τωρινά δεδομένα ο Γκερέρο μπορεί να πάει ακόμα και για ρεκόρ καριέρας. Τα περισσότερά του γκολ σε ομάδα ήταν τα 16 σε 94 αγώνες με την Χιχόν. Φαίνεται πως αυτόν τον αριθμό μπορεί να τον ξεπεράσει σε μόλις μία σεζόν στο Λιμάνι, εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.
Επίσης από την 12η αγωνιστική και μετά ο Γκερέρο είτε σκοράρει είτε δίνει ασίστ στα πιο πολλά ματς στην Super League, κάτι που φανερώνει μία συνέχεια και συνέπεια. Στο 2-1 με τον Παναιτωλικό στην 12η αγωνιστική είχε ένα γκολ. Στο 3-0 της 14ης αγωνιστικής με την Λαμία είχε ένα γκολ. Στο 2-0 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό στην 16η αγωνιστική είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Στο 4-0 επί της ΑΕΛ στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική είχε μία ασίστ.
Τέλος στην 19η αγωνιστική και στο 4-0 επί του Πανιωνίου είχε το γκολ με την εξαιρετική κεφαλιά - ψαράκι και την συμμετοχή του στο 1-0 του Χασάν. Όλα αυτά δείχνουν τις ανοδικές τάσεις του Γκερέρο, που όπως έχουμε σημειώσει ήδη φανερώνει διαρκώς την ποιότητά του. Ξέχωρα από αυτό εξακολουθεί να έχει πολύ καλή ποδοσφαιρική... χημεία με παίκτες όπως οι Φορτούνης, Λάζαρος και Ποντένσε. Σημειώνεται πως μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει 5 γκολ σε 16 αγώνες μετά από 33 τελικές, 3 ασίστ, 11 γεμίσματα, 1 κλέψιμο, 2 επεμβάσεις αλλά και 13 φάουλ υπέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα