Πόνσε: «Καλό το γκολ, αλλά δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Πόνσε: «Καλό το γκολ, αλλά δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Gazzetta team
Πόνσε: «Καλό το γκολ, αλλά δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

bet365

Ικανοποιημένος για το γκολ του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο Αργεντινός φορ ισοφάρισε για την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικέφαλων» (1-1) και στο τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην επιλογή να παίξει η Ένωση με σέντρες, καθώς και στη σημασία που έχει για εκείνον το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Εγώ σκόραρα, όμως δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν πολύ καλά για μένα, όπως και η χρονιά, όμως η ομάδα δεν πήρε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δώσεις μια λύση σε κάθε φάση, εγώ δόξα τω Θεώ μπορώ να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε όλους τους χώρους στην άμυνά του και μας ανάγκασε να παίξουμε από τα άκρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα