Πετράκης: «Είναι κρίμα για την απόδοσή μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πετράκης: «Είναι κρίμα για την απόδοσή μας»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης εκτίμησε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε αυτό που άξιζε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε αρχικά ότι… «είναι κρίμα για την ομάδα μας στο σημείο που φέραμε το παιχνίδι που δεν πήραμε κάτι. Δουλέψαμε καλά το παιχνίδι σε όλο το σημείο του αγώνα. Πιο καθαρές ευκαιρίες είχαμε εμείς για να προηγηθούμε στο σκορ και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα είναι η φάση με τον Τζημόπουλο. Δεν σκοράραμε και σκόραρε ο Άρης στο αμέσως επόμενο λεπτό. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ευοδώθηκε», είπε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε ερώτηση για τις αποκρούσεις του Βελλίδη, απάντησε ότι «ο τρόπος που απειληθήκαμε ήταν με περιφερειακά σουτ. Σε επίπεδο καθαρών ευκαιριών, είχαμε περισσότερες. Μόνο ένα λάθος στη φάση του Ντιγκινί ενώ ελέγξαμε και τα γεμίσματα του Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα