Δώνης: «Μας έλειψαν οι ατομικές ενέργειες»

Gazzetta team
Δώνης: «Μας έλειψαν οι ατομικές ενέργειες»

bet365

Στα ατομικά στάνταρ που δεν υπήρξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό και συγκεκριμένα ατομικές ενέργειες, ντρίπλες και σέντρες, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Μήπως η επιλογή σας να φορτώσετε με επιθετικούς το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν σας βγήκε; Γιατί ο Παναθηναϊκός φάνηκε πολύ πιο ανοιχτός στο δεύτερο ημίχρονο;

«Νομίζω ότι στα πρώτα 45 λεπτά είχαμε τη μπάλα, όπως σε άλλα παιχνίδια που δώσαμε πρόσφατα. Η κατοχή ναι μεν σε βοηθάει να κάνεις παιχνίδι, αλλά δεν σου δίνει τη νίκη αν δεν κάνεις γκολ. Αυτό που φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο, που είχαμε τη μπάλα, τα ατομικά μας στάνταρ που κάνουν τη διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ήταν στο συνηθισμένο επίπεδο, ώστε να πάρουμε έξτρα ενέργειες. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ο σχηματισμός μας διατηρήθηκε, δεν είχαμε τόσο άνετα την κατοχή.

Είχαμε προβλήματα με τον Κουρμπέλη που ένιωθε ένα σφίξιμο και με τον Δώνη, που υπέστη διάστρεμμα και αποφασίσαμε να γυρίσουμε το σχηματισμό σε 4-2-3-1, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε καλά, δυστυχώς, με συνέπεια με το ματς να ανοίξει, να κινδυνεύουμε στις αντεπιθέσεις και γενικώς να κρέμεται το ματς σε μία κλωστή και να μην υπάρχει ισορροπία.

Με την αλλαγή του Καμπετσή γυρίσαμε τριάδα πίσω στην άμυνα, αλλά δεν πετύχαμε. Το βασικό για εμάς είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες και την ομάδα στα συνηθισμένα στάνταρ».

Τι εννοείται όταν λέτε ότι οι ποδοσφαιριστές σας δεν είχαν τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ;

«Τα υψηλά στάνταρ αφορούν στο κομμάτι που πρέπει να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι παίκτες μας δεν το είχαμε. Αναφέρομαι σε μία ατομική ενέργεια, μία ντρίμπλα, έναν συνδυασμό και μία σέντρα. Οι παίκτες προσπαθούν, είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Δυστυχώς, όταν αλλάξαμε το στυλ μας, δεν ανταποκριθήκαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα