Η ποιότητα του Γκερέρο και τα κερδισμένα ματς του Χασάν! (vid & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η ποιότητα του Γκερέρο και τα κερδισμένα ματς του Χασάν! (vid & poll)

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έβγαλε ποιότητα και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, φτάνοντας τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα ενώ ο Αχμέντ Χασάν συνέβαλλε τα μέγιστα για τη νίκη σε τρίτο ματς φέτος στην κατηγορία. Ψηφίστε στο σχετικό poll.
Γκερέρο. Ένας παίκτης που εξαρχής έχουμε σταθεί στην ποιότητα διαθέτει. Σύμφωνοι δεν είναι ο απόλυτος... killer, είναι ένας παίκτης όμως που μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα καλά μες στο γήπεδο αλλά και να δώσει γκολ. Από μεταβιβάσεις, από καλό πρέσινγκ και κλεψίματα αλλά και σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Απέναντι στον Πανιώνιο ο φορ του Ολυμπιακού έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ με κεφαλιά - ψαράκι ενώ είχε συμμετοχή στην φάση του 1-0 με τον Χασάν, τραβώντας δύο παίκτες πάνω του και αφήνοντας την μπάλα να περάσει για τον Αιγύπτιο. Ο έμπειρος επιθετικός είναι παίκτης που σου δίνει την ευχέρεια να τον βάλεις ακόμα και στα άκρα. Να παίξει ως περιφερειακός επιθετικός ή ως δεύτερος κυνηγός.
Ο Μαρτίνς αντιλαμβανόμενος ότι ο Γκερέρο μπορεί να αποδώσει πιο καλά κινούμενος έξω από το... κουτί, του έδωσε αυτήν την ελευθερία και ο άλλοτε άσος της Λεγανιές τον δικαιώνει. Σαφώς και θα παίξει και στην περιοχή και θα κινηθεί και εκεί, όμως επειδή δεν είναι ένας... στατικός παίκτης ο ρόλος του περιφερειακού επιθετικού του ταιριάζει περισσότερο. Με αυτά και με αυτά ο Γκερέρο έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα απέχοντας 2 από τα 7 του Φορτούνη (σ.σ. τα έχει βάλει με 33 τελικές) και τις 3 ασίστ σε 16 αναμετρήσεις στην Super League. Συνολικά έφτασε τα 9 γκολ σε 25 αγώνες ενώ έχει και τις 3 ασίστ του.
Ο έτερος φορ Αχμέντ Χασάν ήταν εκείνος που... σκότωσε για 2η φορά φέτος τον Πανιώνιο. Ο διεθνής επιθετικός ήταν ο παίκτης που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο 0-1 της Νέας Σμύρνης. Το δικό του γκολ στο ματς των δύο αντιπάλων στο φαληρικό γήπεδο άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση της νίκης. Ο Χασάν είχε συμβάλλει τα μέγιστα και στο 1-0 επί του Άρη εκτός έδρας πάλι με δικό του γκολ. Έφτασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα με 18 τελικές ενώ στο σύνολο φέτος έχει 5 γκολ σε 18 αναμετρήσεις. Για τον Ολυμπιακό ήταν σημαντικό πάντως ακόμα και ματς όπου ήταν το φαβορί και με διάταξη 4-4-2 να πάρει γκολ και από τους δύο φορ του. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης αλλά και βελτίωσης της ψυχολογίας.
- Θυμηθείτε ξανά εδώ τα γκολ στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος και ψηφίστε πιο κάτω στο σχετικό γκάλοπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα