Ο Άρης ανακοίνωσε Φετφατζίδη

Gazzetta team
Ο Άρης ανακοίνωσε Φετφατζίδη

bet365

Παίκτης του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη σχετική συμφωνία στα social media.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλά και την προοπτική ανανέωσής του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (2/2) το συμβόλαιό του ενώ αύριο (3/2) θα είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, Γιάννης Φετφατζίδης!».

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα