Σα: «Βλέπω το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ στο ντέρμπι»

Δημήτρης Τομαράς
Σα: «Βλέπω το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ στο ντέρμπι»

bet365

Ο Ζοσέ Σα επισήμανε και πάλι το πόσο καλά νιώθει στον Ολυμπιακό και ότι εξακολουθεί να βλέπει το μέλλον του στο Λιμάνι αρκεί να τα βρουν οριστικά οι Πειραιώτες με την Πόρτο. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά και για το ποιον θέλει νικητή στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σα είπε στη NOVA για:
Τον απολογισμό του Γενάρη: «Πραγματικά αυτό οφείλεται στην πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Πραγματικά όλος ο κόσμος το πιστεύει. Ξέρουμε πως έχουμε ποιότητα και την εκμεταλλευόμαστε, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Νομίζω πως συνεχώς αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο. Όλος ο κόσμος το βλέπει αυτό. Όμως, εμείς έχουμε την αυτοπεποίθηση. Δεν ηρεμούμε και δουλεύουμε».
Το δύσκολο πρόγραμμα: «Φυσικά, αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σκοπό να τα κερδίζουμε και αυτός είναι ο στόχος».
Τον Πανιώνιο: «Πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίζουμε τελευταία. Δηλαδή να παίξουμε καλά, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
Τις δηλώσεις αντιπάλων προπονητών και παικτών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Πάντα ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα η οποία έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που μας έλειπε ήταν το τελείωμα των φάσεων, η αξιοποίηση των ευκαιριών. Πολλές φορές κάναμε λάθη σε αυτό. Κάναμε λάθη και στην άμυνα μας. Πιστεύω πως πάντα παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε βρει τις λύσεις και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Νομίζω πως είναι πιο ολοκληρωμένο το παιχνίδι μας. Πραγματικά παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο».
Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ».
Τα ματς με τη Ντιναμό Κιέβου: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Φυσικά και μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αυτά. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τα σκεφτούμε. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στις άλλες δύο διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ. Όμως, το πιο σημαντικό ματς είναι με αντίπαλο τον Πανιώνιο».
Την θέση του γκολκίπερ: «Πραγματικά είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Έχω αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι σίγουρος πως μπορώ να τα καταφέρω. Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Να δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο. Και νομίζω πως όλα αυτά φέρνουν αυτό το αποτέλεσμα».
Το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Περνάω πολύ όμορφα. Το έχω πει πολλές φορές πως μου αρέσει η ζωή μου εδώ. Φυσικά και βλέπω το μέλλον μου εδώ με τον Ολυμπιακό. Όμως, δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από το τι θέλει να κάνει ο σύλλογος. Και μάλιστα δύο σύλλογοι γιατί ανήκω σε δύο συλλόγους. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα