ΠΑΟΚ: «Σήκωσαν μανίκια» Ολιβέιρα – Ίνγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Σήκωσαν μανίκια» Ολιβέιρα – Ίνγκασον

bet365

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής (1/2), όπως και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον Λουτσέσκου να δουλεύει στην τακτική ενόψει ΑΕΚ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κλίμα της νέας ομάδας τους.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (1/2) συμμετείχε κανονικά ο Κάρολ Σβιντέρσκι, μετά την απουσία του από την προπόνηση της Πέμπτης (31/1), με τον Πολωνό επιθετικό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ξεκίνησε ουσιαστικά το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία με την ομάδα να δουλεύει κυρίως στον τομέα της τακτικής.

O Ράζβαν Λουτσέσκου έχοντας για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όλους του παίκτες στη διάθεσή του, ασχολήθηκε με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση στην Αθήνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Κάρολ Σφιντέρσκι να συμμετέχει κανονικά, ενώ με την ομάδα ενσωματώθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ίνγκι Ίνγκασον και Σέρζιο Ολιβέιρα , που σήκωσαν μανίκια. Στον αντίποδα ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

To Σάββατο (02.02) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα