Στα... σκαριά το νέο μουσείο του Ολυμπιακού!

Στα... σκαριά το νέο μουσείο του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Στα... σκαριά το νέο μουσείο του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ένα πρότζεκτ για ένα νέο και αναβαθμισμένο μουσείο της ομάδας!
Στο πλάνο των Πειραιωτών - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta - υπάρχει το να φτιάξουν ένα ακόμα καλύτερο μουσείο το οποίο να ανταγωνίζεται τα μουσεία των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο θα έχουν συμμετοχή και λόγο και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες και να προκύψουν ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες αυτό το σχέδιο έχει αρχίσει να δρομολογείται με στόχο ο πειραϊκός σύλλογος να ανέβει επίπεδο και στο συγκεκριμένο σκέλος και φυσικά οι απαιτούμενες εργασίες να ξεκινήσουν άμεσα. Θυμίζουμε πως το υπάρχον μουσείο λειτουργεί μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και έχει διαρκώς πολλούς επισκέπτες, ωστόσο υπάρχει και το θέμα πως ο σύλλογος κατακτά διαρκώς τρόπαια και πρέπει να έχουν και ανάλογο χώρο. Πρέπει δε να τονιστεί ότι και φέτος ο Ολυμπιακός έκανε και κάνει ακόμα σειρά βελτιωτικών εργασιών και στο Καραϊσκάκη αλλά και στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα